No ale silniczki trzymają odbłyśniki na swoim miejscu, bez nich będą latać na lewo i prawo.
Druga sprawa to na silniczkach są śruby do regulacji wysokości, jak bez nich ustawisz światła?
Panowie. Wtrącę się do tematu. U mnie też był problem z przeglądem. Dotyczyło to lewej lampy. I tak jest co roku. A chodzi o to że świeci ona do góry. Tak jak by odwrotnie. Nie oświetla przed samochodem tylko górę. Napewno nie świeci tak jak anglik. Lampy mam oryginalne od tego samochodu. Po zaczepach widać że było coś w tej lampie grzebane. Jest możliwość że odbłyśnik może być odwrotnie założony?
az poszedlem sprawdzic. nie mam silniczkow na bank, nawet nie mam zaslepki jak u kolegi na drugim zdjeciu tylko pusta dziure. wydaje mi sie ze krecilem tym imbusem na czerwono bo innego nie widze. nie wiem czy sie ryla ale przez te wszystkie przeglady wysokosc swiecenia sprawdzali i nigdy nic nie powiedzieli. w czsei jazdy tez nie zauwazylem zeby promien swiatla jakos podskakiwal, nie miga mi nikt dlugimi z naprzeciwka. a czy na przegladach braku silniczkow nie widzieli czy mieli to w d... to nie wiem
bizon, to co pokazałeś to regulacja odbłyśnika lewo-prawo, a to co ja pokazałem na silniku to regulacja góra-dół.
Dobra niech kupi sobie te silniczki i po problemie, bo to groszowe sprawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum