dojdziesz do tego po nr VIN ale z tego co wyczytałem na stronie u TOMI-ego to są różne te uszczelniacze i te w linkach które podałeś się różnią. Bo da dwa rodzaje symetryczne prawy i lewy i niesymetryczne czyli prawy inny i lewy inny... Jeśli sie myle niech mnie ktoś poprawi
No ale nie rozumiem tej ostatniej odpowiedzi. Mi potrzebny jest na prawa stronę, więc który to będzie??
[ Dodano: Wto Lis 01, 2011 20:05 ]
Ja już nie mam pojęcia który to będzie. Potrzebny mi Uszczelniacz skrzyni biegów na prawą półoś. A mój numer VIN SARRFHNAMYD472460
Jak ktoś się zna niech podrzuci która to będzie część w sklepie u TomaTeam.
pomożecie? bo oszukałem się trochę i nie mogę znaleźć uszczelniaczy do mojego roverka a olej cały czas wycieka byłem u mechanik to powiedział mi jedynie żebym kupił prawy i lewy uszczelniacz, pytałem w paru sklepach to nigdzie takiego nie dostanę najlepiej jak byście podesłali link do strony gdzie można kupić bo też na allegro przekopałem to znalazłem tylko do silnika 1.8 benzyna.
jestem nowy i proszę o wyrozumiałość moja wiedza mechaniczna jest bardzo mała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum