no jak klima włączona to się włącza i to często wiatrak ale jak bez klimy to w dislu złapać temperaturę żeby wiatrak się włączył to ciężka sprawa - przy sprawnym układzie oczywiście
Jak masz silnik taki jak w opisie to będzie Ci się włączał, im wyższa temperatura na zewnątrz tym częściej. Włącz pozycję nr 7 w zegarkach i zobacz przy jakiej temperaturze włącza się wentylator, u mnie jest to 104'
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
No właśnie im wyżej na zewnątrz to tym częściej mi się włącza. Wcześniej miałem diesla, to tam nigdy tu jestem w szoku. Ale temperaturę wielokrotnie sprawdzałem w pozycji nr 7 i zawsze było jak należy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
pelson91, na klimie w CDT(i) wentylator musi ruszyć od razy na 1. biegu. Jeśli pomimo włączonej klimy wentylator włączył się dopiero w korku to możliwe że Twój wentylator nie ma 1. biegu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum