Przymierzam się do kupna Roverka/MG zależy co się trafi byle 5 drzwiach i taka full opcja. Znalazłem aktualnie 2 sztuki które mnie zainteresował.
1. http://otomoto.pl/rover-2...-C32067611.html
Z pośród tych dwóch to chyba bardziej skłaniałbym się ku MG ze względu na cene i wygląd ładny oraz wnętrze. I chyba MG ZS w środku więcej miejsca niż w R25. Bo silink to Diesla to chyba oba dobre bo z tego co się zorientowałem to w R/MG to najlepsze są diesle
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 13, 2014 11:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nigdy nie patrze na przebiegi bo i tak większośc kręcona Patrzylem tylko na to co mi się wyglądowo podoba i jest w mojej okolicy Nawet nie zwróciłem że R25 ma 130kkm przebiegu co jest śmieszne dla mnie Chciałbym się dowiedzieć też czy ceny nie są za niskie raczej głównie chodzi o MG bo bardzo mi się spodobał
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Cze 13, 2014 13:12
cena wydaje się dośc niska, jednak skoro masz niedaleko to mozesz go obadac spokojnie, pewnie i tak sie szybko nie sprzeda wiec bedziesz mial pukt odniesienia do kolejnych egzemplarzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum