Zderzaki z tymi wlotami do kupienia w sklepach z customowymi zderzakami. Były także prawie idealnie takie same w pierwszej wersji MG 7 z początku 2006 roku.
Majsu -> gdybyś chciał pochwalić się nowym nabytkiem, to można zorganizować jakiś mały spot Chętnie obejrzę, a przy okazji może ktoś podpowie mi co jeszcze u mnie można zrobić ciekawego
Majsu -> gdybyś chciał pochwalić się nowym nabytkiem, to można zorganizować jakiś mały spot Chętnie obejrzę, a przy okazji może ktoś podpowie mi co jeszcze u mnie można zrobić ciekawego
Ja nic nie kupiłem Dalej Betą latam i patrząc na to jaki jest wybór ZT to chyba znowu na coś innego z palety BMW postawię.
jedyna co ten z gniezna ma spoko to nowka wydech firmowy nie pamietam juz jakiej marki- musialbym w mailach pogrzebac
z tego co wyczulem to mlody chlopak mial tego zt i cos niecos jak widac pomodzil ze zderzakami z tv itp i widac nie oplacilo mu sie ogarnac ubytku wody to puscil za 800 do PL
jeszcze raz uwazac i dokladnie obczaic temat ubytku plynu, ale skoro nie termostat bo byl zmieniany i nie widac gdzie leci to glowa na bank
ps. niedlugo ja sie pochwale swoim nabytkiem w odpowiednim temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum