Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam zakupilem interfejs do viakena zainstalowalem inpe zgodnie z instrukcja lecz przy prubie polaczenia sie z czym kolwiek wyskakuje blad 009.
spotkal sie ktos z czyms takim?
prubowalem na vin7 ale podobno ma problemy wiec postawilem xp i nadal to samo.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 20, 2014 19:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Najpierw popracuj nad interpunkcją bo razi w oczy.
Równocześnie warto popracować nad ortografią, bo ta też leży i kwiczy
szpynior napisał/a:
I z czym się łączysz gdyż w profilu masz 600-tkę .
No z tematu wnioskuję, że z R75
Temat rzeka, moderator może zamknąć i wskazać na dowolny inny.
Ja jak znajdę 20 min. wolnej chwili chyba wystawię paczkę z INPĄ która działa bez zarzutu z Rover/MG CDTi oraz niektórymi modułami z benzynowymi.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
pisze jak byk w opisie ze 75 wiec raczej jasne:p
inpe pobralem z chomika
teraz w pracy jestem wiec ciężko mi powiedzieć jaką wersje, z tego co pamiętam to jakas starsza wersja bo malo modeli bylo do wybrania. wruce to sprawdze i dam znać.
kabel od viakena Interfejs diagnostyczny USB BMW GT1 DIS + INPA we wtyku OBD2
16pin.
mam jeszcze jakas nowsza wersja inpa ea 90x czy jakoś tak to sprobuje ja zainstalować,
mino wszystko poprosil bym o wstawienie tej dzialajacej:)
najszybciej wrzuć w google dokładnie opis błedu który wyskakuje... bo podejrzewam że to przy łączeniu się przez INPA. pewnie jakiś problem z konfiguracją, ja musiałem cos majstrować w rejestrze i zagrało, nie pamiętam co to dokładnie było ale świta mi ustawienie portu usb
invictus_, chłopie, kup sobie słownik ortograficzny, bo to co piszesz to aż boli.
(swoją drogą to już musi być po prostu złośliwość, albo głupota, bo wystarczy użyć przycisku pisownia żeby takich baboli co chwilę nie wstawiać.)
Teraz ładnie prosisz, żebyśmy Ci pomogli, a pisząc tak niedbale okazujesz jawny brak szacunku dla czytających więc jak do ciężkiej chcesz uzyskać pomoc od ludzi, którym pokazujesz, że masz ich w d...
Weź w rękę szukajkę, wpisz INPA i znajdziesz rozwiązanie co i jak zrobić, żeby się podłączyć.
Nie ma za co. Zamykam
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum