Wysłany: Czw Cze 26, 2014 14:52 [R75] prośba o ocenę
Witajcie
zajrzyjcie proszę do tych ogłoszeń może ktoś był i oglądał
domyślam się ze nie będą to cuda z fabryki i co nieco trzeba będzie przy nich zrobić
1 ładny, aż za łady 150 przebiegu realne widać że odpicowany wygląd ciekaw jak mechanika
nie ma za bardzo się do czego czepiać po za tym że nie opłacony i brak parktonika , przeciwmgłowych przód.
2. ładny kolor maska źle spasowana po lewej stronie, totalny golas, przebieg między bajki , dołożony parktornik.
3. wykładzina brudna wręcz upier.. felga jednym ładna innym nie
pali się check engine
brak zaślepki aku
jakaś ogólnie wężo-mania i kablo mania pod maska
4 Przepiękny kolor
Lekko źle spasowane drzwi pasażera z przodu , lampy do polerowana a wersja bieda aż piszczy. To radio nie gra. żaróweczkę ma spaloną .
5 Przepiękny kolor ,
1.8 i automat to ja nie wiem czy to jeździ
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Damiwr dzięki serdecznie
wiedziałem że dostrzeżecie coś czego ja nie dostrzegę na pierwszy rzut oka
Na przebiegi nawet nie patrzę bo i tak kręcone z reguły
najbardziej by mi podpasował ten ostatni automat a jeszcze jak by był w kombi to już bym tam stał ale faktycznietak jak mówisz i to co wyczytałem na forum silnik trochę za słaby do automatu
ale to nic nie ma ciśnienia poszukamy dalej
Ten z 1 zrzutu to od Mirka handlarza co MG ZT próbuje sprzedać od Niemca z rozwalonym silnikiem! Uwaga na niego! To samo tło zdjęć, ta sama okolica, ten sam dom, te same auta wokoło. Kolejne wypicowane auto pewnie z padłym motorem albo czymś innym.
Bordowy:
- na moje to było bite w zderzak z tyłu z prawej strony
- przepalenia na fotelu kierowcy po papierosach
- syf i brud - np. schowek w drzwiach kierowcy to masakra
- kierownica to bez komentarza
- golas
Granatowy:
- mokre zdjęcia
- przebieg to niezły lol,
- ten doklejony emblemat
- felgi chyba chińskie, bo opony jedne z najtańszych koreańskie Nexen
Niebieski1 czyli zrzut nr 4:
- nakładka na kierownicę i dywaniki są na prawdę poniżej pewnego poziomu, szczególnie że oryginalne gumowe są w bagażniku
- jeszcze reflektorów w takim stanie nie widziałem w R75
- total golas
- nawet żarówki nie wymienił ktoś do zdjęć
- przebieg skręcony - widać po fotelach
Niebieski2 czyli zrzut 5:
-
talgo napisał/a:
1.8 i automat to ja nie wiem czy to jeździ
lol
- haha znowu hit od pana MG ZT z zepsutym motorem
- znowu ładnie wypacykowany do sprzedaży
- i znowu kierownica elegancko obszyta nówka sztuka
- nowe opony chyba najtańsze z możliwych BCT S600
- generalnie omijałbym auta tego Mirka szerokim łukiem bo wszystkie są tak samo przygotowane do sprzedaży i wszystkie są w dobrych cenach, a to oznacza, że to są padła po prostu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum