wszystko co moglem sprawdziłem i podmieniłem ,nawet filtr paliwa wymieniłem dla swietego spokoju ,albo pompa choć ja slychac albo wtrysk tak sobie mowie aby nic poważniejszego niedługo może pod komp się podlacze tylko nie wiem czy się da
kiedyś miałem podobne objawy i o dziwo pomogło mi wymiana termostatu( nie pytajcie jak, ale pomogło).
jeszcze możesz silniczek krokowy przeczyścić i odmy.
Silniczek krokowy czysczony w sumie niebylo z czego ale kupiłem drugi na podmianę i to samo w tygodniu jak się uda podlacze do kompa mechanik jakiś ma ale czy da rade
yoo rover był już podlaczony dwa razy pod komp jedynie co pokazalo to brak bledow , więcej chyba niemozna było sprawdzić ,obstawia mechanik żeby sprawdzić ciśnienie jakie daje pompa paliwa ale może tak być ze działa trochę do rozgrzania a potem ciężko ma palic bo niedostaje paliwa i chodzi na 3 gary czasami
[ Dodano: Czw Lip 31, 2014 23:12 ]
siemanko:) po wymianie pompy paliwa rover odzyl tyle ze dluzej krecic musze ,wcześniej od strzala i już chodzil czemu tak się dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum