spike1771, to auto wygląda interesująco, ale tylko z jednego powodu - przód z polifta, tył z przedlifta - zatem albo był potężny dzwon z przodu albo - co bardziej prawdopodobne - dzwon z tyłu
- co ciekawe nigdzie w ogłoszeniu nikt nie napisał, że bezwypadkowe
- "Kupione od pierwszego właściciela ze Szwajcarii" "Sprowadzony 6 miesięcy temu ze Szwajcarii. " "Silnik pracuje cicho i równo." "Zawieszenie nie puka, nie stuka." - aż taki jest zajebisty, że ktoś po pół roku sprzedaje
- "Samochód po trasie spala ok. 5 litrów." - naturalnie jadąc 80-90 km/h
- coś tam wisi pod schowkiem pasażera
- ciekawostką jest manualna klimatyzacja, serio nie widziałem 45 poliftowej bez automatycznej
- no i o ile ktoś nie zrobił zdjęcia zegarów chwilę po przekręceniu kluczyka to tam cała plejada kontrolek się świeci - do wyboru do koloru
- no i IMO przycisk włączania klimy powinien być po lewej stronie, a nie po prawej - zamienione są z włącznikiem obiegu wewnętrznego
- brak zdjęć silnika, HGF widać po zbiorniczku wyrównawczym, białym dymie z wydechu, nierównej pracy silnika, nie paleniu na wszystkie gary, majonezie pod korkiem oleju itp. - poczytaj na forum
_________________ R400 -> R75
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 18, 2014 22:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co powiesz o tym:
http://otomoto.pl/rover-4...-C33593881.html
Co prawda auto od handlarza i pewnie jest coś kombinowane, w dodatku kawał drogi ode mnie.
Mało tych Roverków w Małopolsce, a tak się napaliłem na 45 że nie patrzę nawet na inne marki
ja podobnie jak autor jestem coraz bardziej do tego modelu przekonany. Jestem ze śląska, nigdy nie miałem styczności z 45 a do tego raz widziałem 35 na oczy . Ale kurcze chyba kupie... ale to i tak do września mam czas z zakupem. Jakby któryś z Panów mógł mi/nam doradzić na co patrzeć a może ktoś ze śląska ma i chciałby "pokazać" jak to wygląda i opowiedzieć trochę o tej marce to bym był wdzięczny.
e:
a jeszcze jedno czym się objawie konieczność wymiany tej uszczelki? I jaki jest pełen koszt +/- tej wymiany ?
e2:
widzę że rozrząd to koszt max 300 zł dobrze wiedzieć (patrzyłem z ciekawości na alledrogo.pl)
e3: zadam głupie pytanie ma te autko napęd na przód tak ?
czym się objawie konieczność wymiany tej uszczelki? I jaki jest pełen koszt +/- tej wymiany ?
już pisałem jakie są objawy, koszt wymiany około 1000 zł
spike1771 napisał/a:
e3: zadam głupie pytanie ma te autko napęd na przód tak ?
tak napęd na przód
co do auta to wrzuć zrzut ekranu koniecznie
- brak zdjęć silnika - nie wiadomo np. jak wygląda zbiorniczek wyrównawczy
- zderzak przedni moim zdaniem lekko wisi i jest niepoprawnie spasowany
- brak zdjęcia na wprost - nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że szpary przy masce mogą być różnej wielkości i dlatego
- z lewej strony jest coś nie halo między nadkolem, a drzwiami
- po co ktoś naklejał naklejkę PL? może być pod nią jakieś zadrapanie
- klapa tył źle spasowana - szczególnie z lewej strony
- skóry raczej na pewno przejechały nieco więcej niż 160k, ale z drugiej strony kierownica w dobrym stanie
- sprowadzony w maju, jest koniec lipca i stoi
- "podłokiuetnik" sprzedający ma problemy z j. polskim
- no i handel, jak sam pisałeś
- cena raczej wysoka jak na 2001 rocznik
w sumie do obejrzenia, ale też dokładnego sprawdzenia czy nie było poważnych przygód
Zbiorniczek zaznaczony na czerwono. Powinien wyglądać właśnie tak - czysty zbiorniczek i widoczny płyn dokładnie do poziomu połowy (czy też tego wystającego w połowie plastiku).
[ Dodano: Nie Lip 20, 2014 10:06 ]
ten wiśniowy
- auto po gradobiciu - dobrze, że chociaż tego nie ukrywa, koszty napraw takich aut nie są tanie
- kiepskie zdjęcia, ale i tak widać że coś z tym zderzakiem z tyłu jest nie w porządku
- to tyle z tych zdjęć
- dobrze, że zarejestrowany w PL
- a i jeszcze jedno - osobiście nie lubię aut z Włoch - kto był ten wie
medical07, jeśli skóra i diesel to szukaj z grzaniem pupy, bo w zimie Ci coś odmarznie....
Do full opcji brakuje jeszcze halogenów, czujników cofania i właśnie grzanych foteli. Na fotkach nie ma się bardzo do czego przyczepić, jakieś takie "ładne". Brak zdjęć spod maski i klapa bagażnika jakby nierówno spasowana. Z prawej strony nieco wystaje...
- generalnie nie wygląda źle
- jak już marcin316 zauważył na pewno był strzał w tył, pytanie jak mocny, w mojej 400 tak samo klapa odstawała właśnie przez lekki strzał w prawy tył
- zderzak przedni trochę poobijany
- trochę rudego na lewym nadkolu z tyłu widać
- kierownica na pewno wysmarowana czymś lub lakierowana
- skóry w przyzwoitym stanie
- PP pasażera do sprawdzenia bo IMO dziwnie wystaje nad deskę, do tego jest jakaś taka "pomarszczona"
- bogate wyposażenie to może przesada, ale nie jest źle
w sumie jak nie masz daleko warto obejrzeć, ale trzeba by dokładnie zbadać przed zakupem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum