- b. bogate wyposażenie
- cena jeszcze do negocjacji, więc za max 10k można go mieć
- zdjęcia b. kiepskiej jakości
- porysowany zderzak przedni z prawej strony i jakoś tak dziwnie to miejsce wygląda
- na moje jest też coś nie tak z kratką na środku zderzaka pod tablicą
- brak zdjęcia na wprost, a mi coś nie pasuje z maską po prawej stronie patrząc od przodu - dodatkowo błotnik w tej okolicy do zbadania miernikiem
- brak zdjęcia na wprost tyły, klapa mi nie pasuje z lewej strony - do sprawdzenia
- skóry w przyzwoitym stanie
- wnętrze również
w sumie: fajna wersja wyposażenia, jak by ponegocjować i zejść trochę z ceny, a także dokładnie sprawdzić auto (blacharsko i mechanicznie) i do tego są faktury na naprawy to czemu nie
Jaką opinię mają te silniki V6 i w dodatku zagazowane. Na co zwrócić uwagę przy oględzinach tego silnika?? Albo mi się wydaje albo z przodu ma założone opony o większym profilu.
Silniki bardzo, dobrze znoszą gaz. Jedynym częstym problemem, są silniczki VIS, dlatego przydało by się podłączyć samochód pod kompa. Odpowiadają one za moc i spalanie. Jak coś to na forum jest facet który, to naprawia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Co do opon to może faktycznie złudzenie. Kontrola trakcji jest. W bagażniku jedzie murzyn z workiem piasku i szufelką, jak któreś koło traci przyczepność to murzyn wyskakuje na zewnątrz i podsypuje. :P To tak żartem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum