byłem w kilku miejscach dowiedzieć się czy uda się wyprodukować nakładki i tak
- jedna firma zaczęła projekt, ale nie skończyli, ponieważ nie mieli czasu,
jakbyśmy mieli projekt to :
- kosz jednej sztuki w drukarce 3D max 20 zł
- oklejenie folią jest możliwe ale cena foli takiej faktycznie dobrej, aby wszystko wyglądało wzorowo, 500 zł 1m2
- naniesienie hydrografiki mogło by się opłacić, ale nie wiem jak z trwałością, tutaj cena też zależy od sztuk jakie się dostarczy facetowi, im mniej tym drożej
- w Polsce jest chyba 3 firmy która może nałożyć chrom metodą galwaniczną, na tworzywa typu ABS, ceny się nie dowiedziałem
Jeszcze mam jedną firmę która podobno podoła projektowi, ale jeszcze nie byłem
moje podkładki chętnie odsprzedam, ponieważ nie mogę się przyzwyczaić, mam samochód po polerce, a na podkładkach widać znaczne ślady użytkowania i nie mogę tego znieść (oczywiście tutaj żadnych pretensji nie mam do Adama, bo zdjęcia mi wysyłał)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
chyba 150 za sztukę. co przy 4 podkładkach jest dla mnie ceną chorą, zwłaszcza że podkładki nabyłem za 20 zł
longer86 a orientowałeś się jak wygląda taka folia samoprzylepna co się ją opalarką dopasowuje do kształtu? Sam nigdy tego nie widziałem, więc nie wiem ile to warte, ale może by dało radę?
Cześć mam takie podkładki do odsprzedania za 250 zł komplet mogę też zejść z ceny w zamian za mate bagażnika gumową ze znaczkiem rovera oczywiście do rovera 75
orientowałeś się jak wygląda taka folia samoprzylepna co się ją opalarką dopasowuje do kształtu? Sam nigdy tego nie widziałem, więc nie wiem ile to warte, ale może by dało radę?
sorry za późny odkop, efekt z folia jest do bani. Przynajmniej z taka jak ja miałem, nie zanotował bym tego u siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum