Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Cześć,
jak wygląda u Was tapicerka bagażnika? U mnie dopasowanie boczków, zwłaszcza w miejscach przy światłach dużo pozostawia do życzenia. Raz, że tapicerka wyłazi z uszczelek, bo po prostu ta wytłoczka nie pasuje do kształtu bagażnika, dwa - jest bardzo głupio zrobiony dostęp do świateł w celu wymiany żarówek - trzeba wyciągać kołki trzymające całą tapicerkę i całość odchylać, nie ma tam żadnej klapki.
Od razu uprzedzam pytania - nie miałem żadnych stłuczek ani poprawek blacharskich, wszystko jest równiutko, winna jest na pewno tapicerka.
Zastanawiam się, czy to jest kwestia poliftowego modelu (2005), gdzie durni księgowi robili oszczędności, czy ten model po prostu tak ma?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 23, 2014 22:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
przediftem (mam 2000r) średnio mi też pasują wykładziny, z uszczelek się wysuwają ale ogarnę to jakoś. Co do dostępu do świateł to u mnie są tam plastiki wyciągane i elegancko widać całą lampę.
No właśnie sprawdziłem na allegro, czy są
Jak to działa? W tapicerce nie ma żadnych zatrzasków? Wciska się tylko te 3 zaczepy i już? Z tego co widzę, ten pojedynczy po jednej stronie klapki jest chyba taki sprężynujący.
mogę Ci jutro strzelić fotkę jak to u mnie wygląda. jest po prostu wycięcie w dywaniku. Chyba że u mnie czegoś brakuje bo wiem, że auto było bite ale zaślepka pasuje w wycięcia
Niestety tapicerka w bagażniku jest jaka jest..
Ja mam niebity egzemplarz a zdarza się że zaślepka lampy odpadnie sama i lata po bagażniku.
Te boczki są gównianie dopasowane, angole tego miejsca auta nie dopracowali. Widziałem u znajomego w pasku jak wygląda bagażnik: przegródka, więcej światła, uchwyty na siatkę - bardziej przemyślane i spasowane. U nas zrobione "aby było"
jest plan zabudowy bagażnika w jednej wnęce subwoofer a z drugiej strony miejsce na drobiazgi z gumą do zamocowania żeby nie latało... plastik tego schowka z laguny. wtedy zabiore się za te badziewne wykładziny przykleje je na coś na stałe
też chciałem zabudować suba w boczku ale to za duża rzeźba, trzeba by brać odcisk boczku, bawić się żywicą... Olałem temat i kupiłem skrzynkę kosztem przestrzeni w bagu..
longer86, ja bym brał obojętnie jaką wielkość głośnik zawsze możesz sobie wybrać, nawet w tym samym rozmiarze wybór jest spory. Dla mnie idea jest bardzo dobra
dokładnie, najwięcej zabawy jest ze zrobieniem formy, potem już klepie się kolejne. Otwór głośnikowy każdy może sobie sam zwiększyć lub zmiejszyć. Jest to okazja do dodatkowego zarobku
Za pomysł zadowole się marnymi 30%
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Sty 2014 Posty: 287 Skąd: Polska
Wysłany: Pią Paź 24, 2014 17:16
Alex_Tom, ja wpadłem na pomysł taki ,że to wywaliłem do piwnicy i jeżdże bez tych zaslepek, u mnie tapicerka tez nie pasuje, ogólnie zrobione to na odwal się.
_________________ Lubię roverki, jeszcze bardziej rowerki.
u mnie jest fajnie dopasowana i cieszę się ze nie mam w niej dziur gdyż mając wcześniej r75 przed liftem to te zaślepki od wymiany żarówki ciągle mi wypadały
Wysłany: Nie Paź 26, 2014 09:23 Tapicerka bagażnika
No u mnie też ten bagażnik ciekawie nie wygląda... a jakość pozastawia wiele do życzenia a wie ktoś może gdzie można kupić uszczelkę bagażnika ale nową ? Może od innego auta ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum