Najprościej znaleźć kogoś, kto naprawi pilota. Sprawny elektronik naprawi go za piwko.
Druga opcja to dorobienie nowego pilota, albo odczytanie właściwego kodu, albo jedno i drugie, tylko pytanie skąd jesteś i czy masz w okolicy kogoś, kto podjedzie i Ci to zrobi.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
witam podepne sie pod temat, tzn mam pytanko a wiesz moze gdzie i kto potrafi dorobic pilocik iodczytac kod? w okolicach slaska? z gory wielkie dzieki za podpowiedz
Nie mam zielonego pojęcia ale może tak grupa śląsk złożyła by się na T4 TestBooka? Po 100 od każdego i może starczy. Mielibyśmy wszystkich właścicieli R i MG ze śląska a za odczyt bralibyśmy powiedzmy 50zł. Zrzucający się ofkoz za darmochę.
[ Dodano: Sob Lis 01, 2014 13:33 ]
W ogóle na forum powinien być jeden ogólnodostępny na zlotach w rękach np. Siemiona albo kogoś z zarządu i na ewentualne wypożyczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum