no przebieg to na bank do sprawdzenia! ja swoim mało jeżdżę a w ciągu 2 lat ok 50tys zrobiłem , a tutaj samochód 11 letni zrobił nie całe 100 tys czyli na rok ok 9 tys km!- chyba mało prawdopodobne ! w sumie blisko mnie ale ja sprzętu nie posiadam do sprawdzenia przebiegu - ale myślę że ktos z podlaskiej grupy na bank mógłby się temu zt-kowi przyjrzeć !
Auto ogólnie wygląda zacnie ale ma takie słabe wyposażenie. Aż dziwne nie ma nawet podgrzewania foteli w ogóle to się były takie modele?
Na plus
Gotowy gaz z dużą butlą sprawdził bym jak się sprawuje instalacja i skrzynia
Gość robi zdjęcia silnika co jest na prawdę rzadkością
Nie widzę jakiś nie spasowań na karoserii
Siedzenia w dobrym stanie
Na minus:
Przebieg raczej nie realny ok 10 tys na rok daje 833km na miesiąc jakoś w to nie wierze, ale dużo więcej nie powinien mieć bo to widać po kierownicy i siedzeniach.
Ogólnie przebieg do sprawdzenia np BMW skanerem.
Nie wiem czy się dobrze zgrywa dekiel poduszki pasażera niech inni to ocenią.
Podsumowując:
Cena myślę że adekwatna pod warunkiem że nie ma jakiś uszkodzeń np uszczelka głowicy, skrzynia.
Do sprawdzenia temp silnika, działanie wentylatora, VISy, błędy warto wybrać się zobaczyć go z interfejsem, znalezienie czegoś daje ci doskonałe pole do targowania
Napisz do kolegi Jack ma jakieś tam programy i u mnie się połączył może znajdzie chwile to zobaczy tego mg ztt.
Co do przebiegu to jest realny, ja w prawie 4lata zrobiłem 42kkm i jeżdżę coraz mniej.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Sro Lis 12, 2014 19:39
Ja również tak sądzę, mój był kupiony z przebiegiem lekko ponad 100 tyś. Ja miesięcznie robię ok 200km do 400km to już takie max, w wakacje praktycznie wcale. co daje mi wynik około 3-4-tyś rocznie Jak jadę w trasę to zazwyczaj lawetą. Mamy też w domu pandę z salonu 10 lat i 46tyś
ja tylko oddam, że jak ten pan go kupił z pod siedlec to wtopa i tym jeździłem a był tani w ogłoszeniu bo nawet 2000 bym za niego nie dał ale czy to ten sam to nie powiem. Kolor i stan odpowiada. Przebieg naprawdę mały. Sprawdź jak skrzynia w nim.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum