Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Już trzeci rok przymierzam się do zakupu grzejnika/wentylatora samochodowego takiego co ma 12V i 150W i w związku z tym mam pytanie czy ktoś z Was miał kiedykolwiek takie ciortostwo? Czytałem różne opinie w necie i jak to w necie jedni ok inni nie ok. Zawsze te ciut ciepła by było jak się ma niesprawne webasto. Oczywiście używane byłoby tylko podczas jazdy. Tylko czy np. w mieście na odcinku 5 km nie zeźre to za dożo prądu i aku nie padnie prędzej czy później?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 20, 2014 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A drogie to cośko? Nie lepiej naprawić webasto? Jak masz walnięty sterownik to naprawa kosztuje ok 250zł. A jak co innego to z używek kupić, a angoli pełno w PL.
A drogie to cośko? Nie lepiej naprawić webasto? Jak masz walnięty sterownik to naprawa kosztuje ok 250zł. A jak co innego to z używek kupić, a angoli pełno w PL.
Nie jest to drogie bo kosztuje 50 zł z przesyłką. Co do webasto to u mnie nie ma takich fachowców aby to mogli naprawić. Z resztą nieruszane to było wiele lat to aż strach myśleć co by było jakby to poruszyli.
markozalko żyjemy w czasach gdzie poczta i kurierzy docierają wszędzie więc nie ograniczaj się do fachowców miejscowych gdzie można znaleźć taniej, lepiej i bez marudzenia z gwarancją
na pewno jest lepiej zrobić webasto - u mnie tym bardziej nie ma ludzi którzy by naprawiali webasta , ale jest kolega sash997 , który potrafi ożywić trupa! jeśli to sterownik to na bank lepiej jest go zrobić i cieszyć się ciepłem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum