Wysłany: Nie Lis 23, 2014 21:23 [75] problemy z odpalaniem / przekaźnik ?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Witam,
we wrzesniu podjechalam do pracy (wczesniej zatankowalam do polowy), po wyjsciu z pracy nie odpalil mi samochod. holowanie do mechanika - sprawdzaja pompe - dziala, podlaczaja pod komputer - nie ma pradu. wyjmuja przekaznik od silnika, wkladaja drugi (wyjety z podgrzewania tylnej szyby) - i zapala... o co chodzi?
bylo ok, ale teraz miesiac temu znowu ten sam poroblem i tydzien temu znowu. zmiana miejsc kostek naprawia problem, albo wystarczy wyjac ta od silnika i wlozyc jeszcze raz (tydzien temu udalo sie odpalic za trzecim razem).
nowy przekaznik tu chyba nic nie pomoze. help:)
[ Dodano: Nie Lis 23, 2014 21:23 ]
I nikt mi nie pomoże?:/
dodam jeszcze ze we wrzesniu doszedl problem z roleta tylnej szyby. raz działa, raz nie...
moze to ma jakies powiazanie?
a moze kogos polecicie? jakis elektronik? bo jak oddam do pierwszego lepszego to kitu moze mi nawciskac...
Grabowski w Piasecznie? drogi ale przy poprzednim aucie bardzo mi pomogl. Tylko wtedy to byla astra:)
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 23, 2014 21:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziś kaput. Od godziny nie można odpalić. Stoi w Piasecznie na terenie Laminy, wiec najblizej mam Grabowskiego zeby go sholować na kolach (to automat wiec tylko bardzo bliski dystans mozna ciagnac:/)
[ Dodano: Pon Gru 01, 2014 13:58 ]
moze wiesz mniej wiecej co to moze byc?
zeby miec jakas wiedze jak bede go oddawac do naprawy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum