Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Hejka, mam dość wkurzający mnie problem, bo pojawił sie dzisiaj...
Tak jak powyżej roverek 400, ściągałem drzwi ( tapicerke ), bo chciałem zamontować nowe głośniki na dystansach.. Wszystko poszło gładko.., założyłem tapicerke i klamka wewnątrz od kierowcy, bardzo ciężko zaczęła chodzić (stawia opór przy otwieraniu drzwi) oraz praktycznie cała się rusza... Przykręcając śrubkę, która trzyma klamke, obraca się ona w środku klamki a pociągając za rączke by otworzyć drzwi, boje się, żeby ta klamka mi nie wypadła , ponieważ cała rusza się na boki.. Co robić ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 09, 2015 20:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No ok, rozumiem.. Mam nadzieję, że to trafna diagnoza Troche się przestraszyłem, bo własnie kolega wyzej napisał, że przy otwieraniu wychodzi prawie pół obudowy..
[ Dodano: Sob Sty 10, 2015 07:51 ]
Uchwyty ktore powinny trzymac klamke, sa na to wychodzi urwane... klamka kilka razy poleciala mi na ziemie, wiec to chyba raczej to... Mialby ktos do sprzedania lewa wewnetrzna klamke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum