Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
[b]Witam potrzebuje pomocy. Nie moge odpalic samochodu. Wczoraj wracając z pracy zaparkowałem elegancko wszystko było ok zero jakichkolwiek problemów a dzis wsiadam próbuje odpalic a tu nic , kreci kreci i nic. Pierwsze podejrzenie pompa paliwa, poszperałem na forum znalazłem jak wykrecic sprawdziłem czy działa słychać ja normalnie zero paprochów itp dolałem paliwa na pół baku zeby miec pewnosc ze jest bo stoi lekko na wzniesieniu w lewą strone. włożyłem i dalej nic macie jakieś pomysly? Może da sie cos samemu zrobic sprawdzic bo mieszkam w Holandii a tu serwisy kosztuja niemało tak wiec moze ma ktos jakis pomysł przyczyny i da sie w miare tanim kosztem zrobic z góry dziekuje za Pomoc pozdrawiam Kacper[/b]
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 22, 2015 16:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Silniczek krokowy mógł siąść
Brat tak miał w swoim r75 1,8, odpalał na chwilę właśnie przy użyciu plaka a po chili gasł, pomogło przemycie go w benzynie, może warto spróbować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum