Juz takie foty pokazywałeś, kadry jakieś nudnawe raczej, i do obróbki mógłbyś się przyłożyć, gęstości nie równe na różnych partiach zdjęcia, balans - na jednej focie auto jest czarne na innej wygląda na grafitowe jakieś
Najbardziej mnie kadry gryzą, wszędzie samochód w centrum kadru. Słyszałeś o złotym podziale albo trójpodziale? Myślę że jakby się zastosować to zdjęcia były by ciekawsze.
PS. Nie chcę żeby to wyglądało tak że pozjadałem wszystkie rozumy
Aha i spoiler jest brzydki i nie pasuje, mozesz go wyrzucic a ja go chetnie przyjme ,
a tak na serio foty lepsze czy gorsze, dobrze ze ktos wrzucił w końcu jakieś nowsze
Dodam coś od siebie
1. Brzydkie kolo tak że jak coś te czarne z rantem mam na sell xD
2.Wadą zsa jest tyl, przód wygląda dużo lepiej, dlatego jak dla mnie czyli profesjonalnego amatora typu leszczyna dużo fajniejsza fota z przodu
Fajna 2,3,9,12
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Juz takie foty pokazywałeś, kadry jakieś nudnawe raczej,
dawno nic nie fociłem, troche rutynowe podejscie pokazałem
slax napisał/a:
gęstości nie równe na różnych partiach zdjęcia
?
slax napisał/a:
balans - na jednej focie auto jest czarne na innej wygląda na grafitowe jakieś
to antracyt, do tego brudny. W zależności od światła będzie wpadał w czarny, niebieski, fioletowy, zielony.
slax napisał/a:
Najbardziej mnie kadry gryzą, wszędzie samochód w centrum kadru. Słyszałeś o złotym podziale albo trójpodziale? Myślę że jakby się zastosować to zdjęcia były by ciekawsze.
nie da się nie zgodzić, faktycznie jest monotonnie...
longer86 napisał/a:
pierwsze foto spoko. przydało by sie odrobina dynamiki, gdyby to auto było na początku drogi ... cos mnie ostatnio wzięło na zdjęcia w ruchu
w ruchu cykała mi Ela, gdzies są na forum, jak nie to wrzucę
bociannielot napisał/a:
Aha i spoiler jest brzydki i nie pasuje, mozesz go wyrzucic a ja go chetnie przyjme ,
to chyba jakaś klątwa tej 45, kzrr tak samo mnie męczył
bociannielot napisał/a:
a tak na serio foty lepsze czy gorsze, dobrze ze ktos wrzucił w końcu jakieś nowsze
troche się rozruszam i powinno być lepiej
tuners napisał/a:
1. Brzydkie kolo tak że jak coś te czarne z rantem mam na sell xD
zdecydowanie zostaje przy O.Z.
tuners napisał/a:
2.Wadą zsa jest tyl, przód wygląda dużo lepiej, dlatego jak dla mnie czyli profesjonalnego amatora typu leszczyna dużo fajniejsza fota z przodu
wygląda bardzo łagodnie przy dość zadziornym froncie, ale tego nei zmienie
tuners napisał/a:
Fajna 2,3,9,12
dzięki
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Prze fajnie spodobał mi się klimat tego zdjęcia, niewiem jak "leży" ono pod względem technicznym ze strony fotograficznej ale mając w planie zrobienie ściany ze zdjęciami z kalendarza, swojego mg i innych r/mg to zdjęcie musi się tam znaleźć
z setu markzo mi sie widzi tylko 2 po zabawie jasnosciami i kontrastami bylaby fajna, reszta ... nie porywa, choc ok. Felgi mni sie tez b. nie podobaja , nie pasuja jak dla mnie do auta.
fota od tunersa bardziej jak obraz impresjonisty niz zdjecie, jestem na nie. Lubie czasem mocno obrabiane foty, ale to jest o kilka km za daleko w tej obrobce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum