Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Lut 08, 2015 19:41
Skoro jesteś świeżym kierowcą ja osobiście poleciłbym taki manewr:
1. Kupno R25/MG ZR w dieslu. Auto żwawe, bardzo ekonomiczne, nie udziwniony diesel.
2. Po roku jeżdżenia tym autkiem nabierzesz ogłady, pewnie fundusze pozwolą już na R75 i wtedy kupisz sobie właśnie R75.
Zapoznasz się z marką, z wydatkami, budżet możliwe, że się zwiększy i będzie OK.
Rok czasu to niewiele.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 08, 2015 19:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
R45 to w zasadzie taka nowsza wersja R400, a od tego modelu zacząłem swoją przygodę z R. Dobra decyzja! Osobiście polecam diesla, solidny i - jeśli zadbany - bezawaryjny. Przejechałem nim jakieś 50kkm i - poza wymianami eksploatacyjnymi - mechanicznie nie musiałem z nim robić nic.
Zwróć uwagę na rdzę w tylnych nadkolach, w moim już na samym początku zainwestowałem w wymianę, na allegro dostępne są relatywnie tanie reperaturki.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum