Zapraszam do Częstochowy na spotkanie ! Żeby każdemu było latwo trafić to proponuję parking Tesco przy DK 1 Niech ktoś chętny zaproponuje kiedy i o której
W Częstochowie też są ROVER-y !
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 19, 2015 22:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sobota lub niedziela jak komu pasuje bo niektorzy w sobote pracuja. Moze jakis macdonald gdzies? Ja bym proponowal niedziele na macdonaldzie kolo Tesco trasa DK1 godz. 16 na kawke i pogaduchy:) ale jak ktos ma lepsza propozycje walcie smialo.
[ Dodano: Pon Lut 16, 2015 17:28 ]
Panowie jak i Panie reaktywacja. W ta niedziele to jest 22 luty proponuje zlocik. Pisac a postach kto byl by chetny i jedziemy.
Beny21, a jakby to zestrzelić jakoś z Kingsmanem? Film w brytyjskim stylu, idealnie pasowałby do naszych Roverków. Przed czy po jakieś spotkanie - na Wolności czy w Jurajskiej: McDonald i tak obok będzie.
Niestety Koledzy i Koleżanki, w tym tygodniu nie dam rady podjechać.
Samochód stoi z rozpiętym wydechem, zawieszeniem i wybebeszoną połową rzeczy spod maski - sprzęgło się skończyło. Nie można przyspieszać, bo obroty rosną, a prędkość zostaje. Na szczęście docisk, dwumas i wysprzęglik są w świetnym stanie i mój znajomy mistrz mechaniki zmieni mi tylko okładziny tarczy, przez co mocno przytnie koszty.
Robicie coś ostatecznie w ten weekend, czy może następny? No i naprawdę obstawiałbym tego Kingsmana.
Jezeli nikt nie odezwie sie do jutra najpozniej w sobote to bedzie trzeba przelozyc spotkanie bo sam nie pojade. A nie wierze w to ze tylko my jestesmy z czewy lub okolic tutaj. Do Ciebie MD odezwie sie na priv bo mam sprawe.:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum