Wysłany: Pią Lut 27, 2015 15:57 [Rover 416] Si 1,6 Do oceny
Cześć! Chcę kupić ROVERka
Zastanawiałem się wcześniej nad BMW e36, nad golfem 4, albo audi a3, ale zauważyłem, że Rover 416 daleko nie odbiega od wyposażenia aut poprzednich, także rozglądam się za jakimś żywotnym modelem 416, ewentualnie 400.
Co sądzicie o nim? Jestem z zachodniopomorskiego i mam blisko, więc mógłbym obejrzeć. Ale czy cena 3000zł za tego rovera, jak na jego wiek nie jest zbyt wygórowana, czy może zaniżona ze względu jakiegoś ubytku, czy tragicznego stanu?
Rozglądając się za modelem 400 i 416 w cenie do 5000zł znajdę jakiś model, który posłuży mi na kilka, 2-5 lat? Czy lepiej poczekać i dołożyć?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 27, 2015 15:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Trochę mało zdjęć. Brakuje zdjęcia lewej strony (z prawej strony samochodu też zdjęcia by się dokładniejsze przydały żeby stwierdzić czy przerdzewiały nie jest), a do tego mam wrażenie jakby podsufitka nie przylegała do dachu (zdjęcie tylnej kanapy).
Był już chyba opisywany na forum. Podsufitka tragedia, no i jak bym odpuścił ze względu na wiejskie podświetlenie nóżek, wskazówki licznika też kombinowane, podświetlenie również. Brudno w środku, 165 tys przebiegu jak na taki stan kierownicy nierealny, ja w swoim 400 miałem 220 tys (prawdziwy) i nadal była jak nowa.Boczki drzwi podobnie jak podsufitka- dramat i brak zdjęć fotela kierowcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum