Wysłany: Pon Mar 02, 2015 18:09 [R75] woda pod wycieraczka
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Witam forumowiczów.
mam problem z wodą pod wycieraczką kierowcy. Kanaliki spustowe mam drożne ale woda dalej się leje i zauważyłem, że przez otwór którym idzie przewód od pompki sprzęgła.
Czy tam była jakaś uszczelka fabrycznie w tej dziurę co idzie ten przewód? Bo kiedyś miałem wymienianą pompkę i może przez to ta nieszczelość?
Pozdr
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 02, 2015 18:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A no właśnie. Bo miałem zapachane kanaliki i je udroznilem ale problem powrócił. Dzięki kolego.
Nie widziałem tam żadnej uszczelki można ten problem jakoś inaczej załatwić? Czymś zasklepic ten otwór?
Ja kiedyś zalepiłem tę dziurę silikonem i trzyma do tej pory. Wiadomo że wygląda to nieestetycznie ale jest zasłonięte i nie widać. Jedynie gorzej będzie potem się dobrać ale silikon można zedrzeć przecież.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum