o to ładna cenna tylko teraz problem że u mnie w okolicy nie ma skupu katalizatorów tylko jest gość co przyjeżdża i daje grosze za takie coś czy wystawić takiego kata na allegro i jakiś chętny się znajdzie ?
Wiadomo ze kosztuje inaczej zależy ile płatny zostało. A rynek metali akurat jest wysoki nie widzę żeby platyna poszła w dół mowie o Best case scenario
Wypalone to nicnie warte jest.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Cześć wyciekłem dziś kata Siateczki wszystkie ma teraz pytanie 400zł odpowiednia cenna ? Gościu co skupuje katy w okolicy pyta się jaka cena mnie interesuje
Cześć wyciełem dziś kata Siateczki wszystkie ma teraz pytanie 400zł odpowiednia cenna ? Gościu co skupuje katy w okolicy pyta się jaka cena mnie interesuje
Katalizator w chwili sprzedaży ma być pełny.Można też sprzedać z niego monolit.
Pamiętaj o tym, że po jego wycięciu mogą być problemy z przeglądem technicznym.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum