Zastanawiam się czy jest sens dorzucić te 150zł czy nie.
Ewentualnie 15-calowe http://olx.pl/oferta/rove...html#ee722fc033
Za 300zł z oponami 2 sezony. Te akurat oglądałem i są w dobrym stanie.
Nie potrzebuje wielkich ale chciałbym by ładnie się prezentował na alusach niż na zwykłych. Nie mam zamiaru też szpanować wyglądem ich.
Zastanawiam się też które z nich najlepiej by pasowały do Rovera. By wyglądały idealnie.
Jakieś sugestie?
Z góry dziękuję.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 18, 2015 12:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Mar 18, 2015 13:13
mi się obydwa te wzory nie widzą to co Ci mam doradzic, w obydwu tych przpadkach watpie tez zeby opony byly jakies spoko, za 500 komlet 15 kupic uzywanych w bdb stanie i nie jakies 10 letnich to moze i kupi ale zeby jeszcze na felgach to juz mega fart by musiałbyc
Wczoraj kupiłem alufelgi Mirage 6 Spoke oryginalne Udało się wyrwać. Zapłaciłem 480zł po utargowaniu ceny. Mam do nich opony 195/50/15 Goodyeary myślę, że będą świetnie wyglądać. Ogólnie to widoczne rzeczy do piaskowania są na ramieniach ale po boku przez co nie widać ich z zewnątrz.
Tylko muszę je teraz wyczyścić. A wewnątrz na pewno od odprysków hamulcowych.
Teraz pytanie czym je wyczyścić? Jakiś w miare tani preparat bo szczerze mówiąc wykosztowałem się w tym miesiącu, a nie ma sensu zakładać nie wyczyszczonych.
Na pewno na myjnie bezdotykową pierw pojadą, ale od razu chciałbym jakiś preparat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum