Wysłany: Pon Kwi 06, 2015 12:16 [416 Si] Problemy z synchronizacją pilota
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam,
ot wspominany wiele razy problem z synchronizacją pilota, ale nie mogę się dokopać to dokładnie mojej sytuacji, albo umiejętności archeologiczne są zbyt słabe.
Otóż padła mi (a przynajmniej tak mi się wydawało) bateria w pilocie w moim Roverku 416. Ot po prostu wieczorem wyszedłem i się zamknął, rano podchodzę do samochodu i już się nie otworzył. No więc wiele nie myśląc wymieniłem tę baterię zgodnie z całą instrukcją i pilot jednak się nie synchronizuje w żaden sposób ani w żadnym miejscu. Po wizycie u elektromechanika z samym pilotem wyszło na to, że sam pilot jest sprawny i wina leży po stronie samochodu.
Ma ktoś być może jakiś pomysł, który byłbym w stanie sam sprawdzić? Czy muszę jednak kombinować jak go zaholować na miejsce do faceta?
Żeby immo zwrócił się przeciwko właścicielowi, do czego to doszło, heh...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 06, 2015 12:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak, znalazłem obydwa te artykuły, haczyk jednak polega na tym, że nie mam tego kodu, a przy kupnie auta nie miałem pojęcia, że coś takiego w ogóle istnieje, jestem dosyć zielony.
Tutaj rozumiem, że moją jedyną nadzieją jest elektromechanik, który ten kod odczyta i mi przy okazji też poda? Czy może jednak jakaś-tam możliwość odczytania na własną rękę jest?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum