Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 19:50 [ 214Si kanciak ]Kontakt do mechanika do rozkodowanego Immo.
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1995
Witam,
tak jak w temacie, przez moją głupotę i bycie zielonym w tych sprawach (odziedziczyłem dopiero co auto), rozkodowałem Immo w Roverze 214Si. Szukam mechanika, który byłby w stanie wgrać lub zsynchronizować od nowa sterowniki Immo. Bardzo mi na tym zależy, na czasie zresztą też. Chodzi mi o pewnego i dobrego mechanika który to naprawi, ale w rozsądnej cenie (znalazłem jedną firme "zachodnią", która powiedziała, że zrobi to, ale za 2000zł netto to parsknąłem śmiechem, ponieważ mechanik mówił mi ze 2 lata temu robił takie cos w Roverku za 900zł tylko, że tego warsztatu juz nie ma)
Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje i pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 19:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pilot sprawny, nie da sie zsynchronizować ponieważ własnie problem nie leży w kluczyku bądź pilocie, tylko w immo. jest rozkodowane. gdzie to obojętne, ponieważ dojade wszędzie z autem, tylko musze mieć pewność ze ten mechanik mi to zrobi i bedzie wiedzieć co robi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum