Czy moglibyście (najlepiej na foto) pokazać jak odróżnić czytnik rovera od czytnika BMW bo chodzi mi po głowie zapodanie polskiego do navi a nie chciałbym jej uwalić całkiem wgrywając soft do nie tego czytnika
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 16, 2015 08:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Pon Kwi 20, 2015 08:33 ]
Czy ktoś już aktualizował do języka polskiego czytnik z drugiej fotki, co wygląda jak BMW ale nalepkę ma Rover?
MG TF 160 srebrny pocisk
dzieju Przecież napisałem że chcę się dowiedzieć czy ktoś wgrał polski do napędu co wygląda jak BMW a ma nalepki rovera. Tym bardziej że znalazłem firmę która podobno roverowskie czytniki też aktualizuje do polskiego.
MG TF 160 srebrny pocisk
Też kiedyś znalazłem firmę, jesli mnie pamięć nie myli to z Krakowa. Odpisali, że jak najbardziej można zaktualizować oryginalne czyniki Roverowskie. Niestety nie wysłałem im czytnika więc nie sprawdziłem czy faktycznie to robią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum