RYCHO35, męczyć się z immo albo lawetą tylko po to, by mieć niezbyt drogie jednak auto lub masę części do powolnego rozsprzedania. Szczyt bezmyślności albo niewiedzy.
WojWas, wrzuć ogłoszenie na MotoKiller.pl lub za Twoim pozwoleniem ja to zrobię - fotki + Twój email albo telefon. To jak demoty, tylko motoryzacyjne, bardzo wiele osób to przegląda.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 10, 2015 10:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
WojWas, wrzuć ogłoszenie na MotoKiller.pl lub za Twoim pozwoleniem ja to zrobię - fotki + Twój email albo telefon. To jak demoty, tylko motoryzacyjne, bardzo wiele osób to przegląda.
Możesz wrzucić. Byle jak najdalej trafiło.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lis 2014 Posty: 85 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Sro Kwi 29, 2015 09:14
...a może przenieśmy całe forum na fakezbuka!
niedługo posty będą wyglądać tak:
-"cześć, info na fejsie"
-"cześc, odp. ma fejsie"
Mam awersje do portali społecznościowych i do tego jak ludzie łatwo dają się tam obnażać z prywatności. I do tego nie jesteś włascicielem treści które tam publikujesz.!
P.S. dobrze że autko się odnalazło i to niepotajlowane.
Dzieki Szpynior bo nie umiem dobrze streszczać. I znow bym sie rozpisał na milion stron.
Prócz tego ze sie znalazło to stało na 3 felgach i zapasówce, otwarte okno (pełno pająków i mrówek), uchylona maska (wydaje sie ze tam wszystko ok), zamknięty wiec teraz czekam na klucze by wg. Otworzyć auto i wtedy próby odpalenia i wydaje sie ze tylko rozgrabiony cały bagażnik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum