Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam.
Panowie, zdecydowałem się kupić radio DVD do Rover'ka 75 marki Pioneer AVH-270BT i z tego co widziałem, to rozmiarowo jest prawie 2 razy większe niż normalne(nie piszę tu o oryginalnym radiu).
Będzie pasować czy będzie potrzebna jakaś dodatkowa kieszeń ?
I dodam jeszcze, że to radio, które mam zamiar kupić jest na 2 din stereo - jeśli mnie rozumiecie
Ostatnio zmieniony przez arkowski Pon Maj 11, 2015 14:08, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 10, 2015 16:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Zmien tytuł posta, bo zaraz moderator da Ci ostrzeżenie. W nawiasie kwadratowym zamiast "i" wpisz dane samochodu, np: [R75 2,0 CDT]
2. Czyli kupiłeś radio 2DIN? Powinno podejść bez rzeźbienia. Skoro kupiłeś, to przymierz Na pewno będzie Ci potrzebna kieszeń, żeby radio miało na czym "wisieć"
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Nie Maj 10, 2015 18:19
arkowski, można na allegro kupić ramkę 2 din - koszt prawie 100 zł , do tego trzeba kieszeń montażową wkleić bądź wtopić w tą ramkę gdyż głównie to są ozdobne .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum