Wieczorem zapodam tutorial bankowo, pracy jest na jakieś 3-4 godziny. Mi zajęło więcej bo się uczyłem co i jak. Będzie tutek ze zdjęciami. Ja wykorzystałem lampy okrągłe z 4 diodami w środku i ringu na około.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 25, 2015 12:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam zamiar sobie sprawić DLR Magneti Marelli (takie jak tutaj http://swiatla-dzienne.pl/ na dole strony "Magneti Marelli LED DayLight") i moje pytanie jest takie. Czy jeśli taki zestaw posiada homologację to mogę go wsadzić do kazdego auta czy są jakieś ograniczenia prawne?
milky, możesz w każdej z zachowaniem odpowiednich punktów montażu.
Nie polecam jednak takich paseczków, sam miałem takie zamontowane przez poprzedniego właściciela i je wytargałem z samochodu. Po pierwsze - słabo świecą, takie naprawdę dobre LED DRL kosztują 400zł za zestaw. Kolejna kwestia: jakość i wytrzymałość - te lampy lubią się niszczyć, a te lepiej świecące w rozsądnym budżecie mają tak wyżyłowane diody, że palą się one na potęgę.
Lepsze są już reflektorowe dzienne w miejsce halogenów lub w 75 programowane w długich. Sam obecnie na takich jeżdżę i jest to wyjście idealne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum