Wysłany: Nie Maj 24, 2015 14:46 [Rover 75 2.0Cdt skrzynia biegów]
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam. Od niedawna jestem włascicielem Roverka75. Mam pytanko do klubowiczów, a mianowicie czy ktoś posiada na sprzedaż skrzynię biegów. W mojej niestety skobczył sie już bieg wsteczny.
Od razu mówię, że nie sprawdziłem numeru skrzyni, a zarazem prosze o podpowiedź gdzue on sie znajduje?
Z góry dziękuje i pozdrawiam. Paweł
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2015 14:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli chcesz porównać numer seryjny, po otwarciu maski u siebie, po prawej stronie (stojąc przodem do auta), pod zaworkiem odpowietrzającym od wysprzęglika powinna być widoczna naklejka z danymi skrzyni.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
"Wellmen" dzieki za pomoc.
Postaram sie jutro zajrzec pod maske i zobaczyć ta naklejke z numerem.. I jesli bd sie zgadzać to od razu zamawiam tą skrzynie..
Ja jak kupowałam skrzynie do swojego to nie patrzyłem na numery - po prostu kupiłem skrzynie od cdt i zamontowałem! Jeżdżę na niej juz 2 rok a byla dość tania!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum