Czesc. Mam na imie Piotr. Jestem tu nowy na forum. Jestem w posiadaniu Rovera 75 z silnikiem 2.0 V6. Moze na poczatek "pochwale" sie swoim autkiem Auto mam od poltora roku. Od czasu kupienia zaszlo w nim kilka zmian, ale to w pozniejszym czasie postaram sie opisac co zostalo zmienione Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 29, 2015 19:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zgadzam się z Pełsonem, nadkola są niewypełnione - lepiej wyglądałby większy profil i ciut niższa zawiecha. Poza tym nie jestem fanem pochylonych końcówek, wygląda jak tłumik od diesla z odpustu - fajniej byłoby puścić ją przez wycięcie w zderzaku.
Lecz poza moimi gustami... nie wiem jak inni, ale ja chcę ujrzeć wnętrze i więcej fotek.
No i skoro jesteś tu nowy - cześć, dzień doooobry!
Felgi jak najbardziej pasują do samochodu. Pomyśl nad wyższym profilem opon i nad dystansem. Jakbyś jeszcze delikatnie to obniżył to była by miazga. Ogolnie super autko.
Czesc koledzy. Co do alu i opon, to taki zestaw udalo mi sie dostac. Wiem, ze oponki moglby byc wyzsze, ale to lato niestety musze na takich przejezdzic, a na drugi rok planuje zakup takich na profilu conajamniej 45 Co do fotek wnetrza, to postaram sie jakies zrobic w najblizszym czasie. Jesli chodzi o ta koncowke wydechu, to na dniach sie ona zmieni. Juz jedzie do mnie podwojny tlumik na rury po obu stronach Po zmianie wstawie jakies fotki Rowniez caly dolot powietrza sie na dniach zmieni na filtr strozkowy
[ Dodano: Sob Maj 30, 2015 18:59 ]
A tu cos rownie milego dla oka jak i ucha Dwa mruczusie V6 i V8 Ten z prawej to Chrysler 300C SRT8 z silnikiem 6.1l HEMI 431KM alu 20"
Nie wstawiaj stożka bo ok 20 koni pogonisz z pod maski. Jak by ci przyszło do głowy zluzoowac wydech to też stracisz mocy. tu zeby cos zyskać musiałbyś dopaść cały dolot z MGZT 190 i wydech z rovera 2,5
[ Dodano: Sob Maj 30, 2015 22:46 ]
No i ja tez bym chciał taki zestaw jak na fotce ale wolałbym 5,7hemi
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum