Wysłany: Pon Cze 29, 2015 10:32 [R214 Si] Problem z odpaleniem Pomocy Pilnie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam
Chciałem rano pojechać do Castoramy wsiadam do auta i pilot wogule przestał reagować i nie odcina ima. Nie było mnie 2 miesiące w domu i niedawno dopiero wróciłem. Wcześniej pilot został dany do regeneracji ponieważ jak mi domownicy powiedzieli ułamała się jedna kostką a mianowicie od otwierania, do wczoraj było wszystko ok a dziś auto stoi i nie mogę odpalić. Będę wdzięczny za szybka pomoc, ponieważ pilnie jest mi potrzebny samochód.
Przepraszam za błędy ale jestem świeżym użytkownikiem i proszę o wyrozumiałość
Ostatnio zmieniony przez Pchela2010 Pon Cze 29, 2015 13:16, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 29, 2015 10:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[quote]I czy bez tego 4 cyfrowego kodu można to wszystko obejść.
Proszę o wyrozumiałość ponieważ nie jestem specjalistą w tych dziedzinach[/quote
kupujesz pilot o oznaczeniu takim jakim mas. Np. 3TXB, 3TXA i go przypisujesz do auta.
b) usuwasz immo.
c) jak będziesz przypisywał pilot to za pomocą T4 możesz odczytać kod immo. Czasami autocom odczytuje kod immo.
[ Dodano: Pon Cze 29, 2015 17:37 ]
auto nie chce odpalić, ponieważ??
rozrusznik kręci? czy cisza ? dioda gaśnie na wyświetlaczu ? jakie masz oznaczenie na pilocie ?
Pchela2010, nie wiem jakim robisz sprzętem zdjęcia, nic mi do tego. Po prostu te co wrzuciłeś są nieostre i poza kolorkami nic nie wnoszą do Twojego wątku.
Chcesz szybkiej pomocy, a wcale nie ułatwiasz udzielenia Ci jej. Napisz chociaż skąd jesteś, żebyśmy mogli Cię pokierować w jakieś bardziej pomocne miejsce.
Odpowiedzi na Twoje pytania są już na forum więc łaskawie użyj szukajki.
Co do kosza, to nie wiem ile Cię wyniesie kosz. Pewnie zależy od kosza
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
sorki ze się tak nie precyzyjnie wypowiadałem i dziękuje serdecznie za udzielenie pomocy, hmmm bliżej to Głogów, Leszno, Wschowa a następnie najbliżej to poznań
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum