Wysłany: Pon Lip 06, 2015 09:17 [R75 1.8] jakie możliwości oferuje testbook t4?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
witam wszystkich
Na dniach bede miał możliwośc skorzystania z testbooka, zastanawiam sie jakie ciekawe funkcje moge odblokować dzieki temu programowi? Chodzi mi o cos w stylu: swiatla do jazdy dziennej, automatyczne domykanie szyb....czy jest cos jeszcze przydatnego? Posiadam Rover 75 2001 benzyna 1800
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 06, 2015 09:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Wto Lip 07, 2015 06:22
NoPE, obecnie raczej zbędny. Byłem w zeszłym tygodniu i Marka w Warszawie i szyby, alaram, domykanie szyb kluczykiem zaprogramował mi bez T4. Dodatkowo dorobił pilot do kluczyka i pestke do immo
longer86 czyli już możesz włączyć światła dzienne po odpaleniu silnika?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
nie mogę, bo nikt do tego nie dociekał, można natomiast zgrać Twój LSM i będzie wiadomo czy w obszarze który możemy modyfikować jest to zapisane. Przy okazji moge odczytać i potestować na moim
longer86 a więc do it! będę miał swój malusieńki wkład w alternatywny T4
[ Dodano: Sro Lip 08, 2015 09:23 ]
Z resztą nasze 3 szt maja światła po odpaleniu
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
no chyba jest kilka tego typu urządzeń: w Warszawie, okolicach Poznania np..
Czemu nikt nie wpadł na pomysł wykonania klona? Przecież to tylko oprogramowanie. Boxa zmyślny elektronik wykona jeśli tylko eproma dałoby się wyciągnąć...
W 75 mozna bylo pogrzebać różnymi metodami, dobrac sie do różnych modułów po za modulem komfortu, bylo zabezpieczenie, a taki 1 spryciarz zalatwil całego testbooka kablem inpy za 15 zł. I aktualnie powstaje sobie pod robocza nazwa takie coś jak TOAF, ktore myślę ze na chwile obecną posiada możliwości porównywalne lub większe niż t4. Być może u angoli ktos stworzył cos takiego, ale nikt o tym nie mówi, oni maja swoich "bogów" na forum i wierza w jedyne najprawdziwsze t4. Jak poruszylem temat w pełni funkcjonalnej alternatywy to nabrali wody w usta i temat sie urwal.
Czyli ochrona swoich interesów. Szkoda.
A zdradzisz czego Ty używasz? Z jednej strony interesuje mnie temat na tyle by zainwestować, ale z drugiej waham się nad sprzedażą ZR'a, bo ssie kasę niesamowicie. Oczywiście jedno nie wyklucza drugiego.
Ja ze tak powiem wciągnięty przez Marka zgodziłem sie potestować to co Marcin.misek stworzył, czyli działa to na kablu od inpa i póki co głównie w 75/zt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum