Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Witam!
Posiadam MG zr 160 z 2002 ,chce kupic bude od zr poliftowego (2005 rok) rowniez vvc i włozyc do niego silnik z przedlifta (od mojego). Blacharsko u mnie jest w kiepskim stanie,stad ten pomysł,a taniej wyjdzie mi kupic nowa bude
Chcialłbym wiec zapytac czy z przelozeniem nie bedzie problemow?czy mocowanie silnika itp to bedzie to samo ?Bardzo Proszę o wypowiedz osoby obeznanej w tym temacie.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 24, 2015 13:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w tamtym(co chce kupic bude) zepsuł się rozrzad i silnik do wymiany.
Z 2 chciałbym zrobic 1 dobrego dlatego zapytałem . Czy wszystkie mocowania itp beda pasowały czy cos trzeba bedzie przerabiac.Prosze o pomoc.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pią Lip 24, 2015 14:47
mozesz popatrzec na rimmer bros czy nr-y poduszek pod silnik sie zmienialy itp, ale generalnie R/MG nic nie zmienial przy lifcie w silnikach wiec i mocowania powinny byc identyko
przekładaniem zajmie sie znajomy,tam jest sprzeglo hydrauliczne,a w przedlifcie mechaniczne czy to nie bedzie sprawiało problemow?
Do godz 23 potrzzebuje odp z gory dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum