Wysłany: Wto Sie 11, 2015 19:42 [R75] SZUKAM KOGOS KTO PODEPNIE MOGE AUTO POD KOMPA 2.0 CDT
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam. Szukam jakiegoś dobrego człowieka który podpiąłby moje auto pod kompa i sprawdził co w nim siedzi. Głownie ABS i SILNIK - Wtryski, ciśnienia itp. Zaczynają się cuda dziać, a nie mam pojęcia do kogo mógłbym się zwrócić o pomoc. Szukam dobroczyńcy najlepiej w Kielcach, okolicach Kielc. Jeśli gdzieś dalej to też prosiłbym o info. Prosiłbym o kontakt tutaj w poście, na priv lub tel. 502 676 546
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 11, 2015 19:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No właśnie ja już robiłem zakupy tego typu. Kupiłem na bt i okazało się, że wyrobi tylko na odczytach zegarów silnika. Nic więcej. Dlatego szukam kogoś kto ma więcej możliwości. Daj jakiegoś linka do tego kabla jeśli ma zadziałać to kupię z miejsca
Physixc nie ma czegoś takiego jak Inpa na bluetooth. Na bluetootha masz ELM, który generalnie sobie nie bardzo radzi. Inpa jest interfejsem dedykowanym do BMW (75 jest robiona we współpracy z BMW i na wielu częściach z BMW i jak chodzi o diesla to jest to silnik BMW), dlatego bez problemu można się podłączyć i diagnozować samochód.
Physixc nie ma czegoś takiego jak Inpa na bluetooth. Na bluetootha masz ELM, który generalnie sobie nie bardzo radzi. Inpa jest interfejsem dedykowanym do BMW (75 jest robiona we współpracy z BMW i na wielu częściach z BMW i jak chodzi o diesla to jest to silnik BMW), dlatego bez problemu można się podłączyć i diagnozować samochód.
Rozumiem CIę doskonale. Mam właśnie ELM'a i do niczego się nie nadaje jak tylko zczytywanie obrotów itp. Podeślijcie jeśli możecie jakiś link do kabelka który zadziała u mnie. CHcę kupić
0L0 też na początku miałem ten problem na wirtualce z obrazu Trandolfa (z forum BMW). Potem gdzieś wyczytałem, że Inpa z Roverem działa max do wersji 5.
Nie mogę tego dziadostwa zainstalować. Pobrałem wersję 4XX podana w powyzszym poscie ale same bledy. Po podpieciu kabla nic sie nie dzieje. Macie cos sprawdzonego na win7x64?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum