Wysłany: Wto Sie 11, 2015 14:29 [R25 1.4 16v] Nie odpala po wymianie kolektora dolotowego
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam,jestem tu nowy i potrzebuje waszej pomocy jak najszybciej. Jestem w Anglii i nie mam jak skorzystać z usług mechanika. Temat już chyba był ale nikt nie wyjaśnił. Wymieniłem kolektor dolotowy i jego uszczelkę bo poprzedni był nieszczelny. Sprawdziłem wszystkie styki,kable,bezpieczniki,przepustnicy i silniczek krokowy wyczyszczenie, kremy były od łączone, po odkreceniu wyjścia z filtru paliwa i próbie odpalenia nie leje się z filtra paliwo. Nie słychać pompy paliwa a przed tym wszystko było prawidłowo. Pomocy bo chce wrócić do Polski
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 11, 2015 14:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum