Wysłany: Nie Sie 23, 2015 11:24 [R416] Spinka tapicerki drzwi. Od jakich samochodów pasuje.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Cześć
Zabieram się niebawem za wymianę głośników w drzwiach, mechanizmów opuszczania szyb i klamek. Wszystko już mam, ale brakuje mi spinek trzymających tapicerkę. Przeszukałem internet i jest tego towaru od groma, ale nie wiem, jaki rodzaj trzeba dokładnie kupić. Jakie wymiary itp. Natchnąłem się tylko na taką informacje, że spinka ma wzór B20411 i pasuje zarówno do Rovera 400 i Hondy a mimo wszystko mam wątpliwości. Czy ktoś przerabiał temat spinek i może podrzucić jakąś informację?
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 23, 2015 11:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powinienem mieć takie spinki używane, ale nie wiem czy aż tyle się znajdzie. Sprawdź ile potrzebujesz ich, bo możne większość przeżyje demontaż boczka. Jak coś to pw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum