Wysłany: Pon Wrz 14, 2015 11:57 UK - Rovery na wymarciu... :(
Dziś trafiłem służbowo do UK i na Heatrow oraz na 50 km autostrady widziałem 1 (słownie: jeden) samochód MG ZT-T (kolor i model jak MaRKa, tylko kombi) i jedno nowe MG3 (data rejestracji 2015), ale tylko z tyłu, bo z miejsca pasażera zauważyłem je na autostradzie jak już nas wyprzedziło.
No niestety - MG3 z tyłu wygląda równie okropnie jak Nissan Leaf.
Rovera żadnego...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 14, 2015 11:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety Roverów już nie produkują. Te chińskie MG to podejrzewam szajs nie z tej ziemi. A w tam raczej ludzie zarabiają wystarczająco żeby ich było stać na nowe samochody a nie to co u nas 10-15-20 letnie.
U nas też zresztą widać odpływ ludzi. Tylko teraz HarryVip[b] i [b]szpynior swoje 75 chcą sprzedać.
U nas co prawda coraz więcej R i MG ale skoro 75 można kupić za 6 tyś (nie wspomnę w jakim stanie, bo to chyba się wszyscy domyślamy).
Jasne, wiem, o tym, w tej chwili moje starsze auto jest 2 lata młodsze od ostatniego wyprodukowanego Rovera, a mimo wszystko szkoda, bo kiedyś tu było ich pełno...
MX-5 NC widziałem dziś więcej niż MG...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum