Wysłany: Sob Wrz 19, 2015 20:44 [Rover 25/45] Pytania o dany egzemplarz
Witam,
Pewnie wałkowane po tysiąc razy, ale muszę spytać o kilka kwestii. Interesuje mnie rover 45 z 2004 r po lificie i pytania następujące:
1. Czy rovery 45 je rdza tak samo jak hondy civic?
2. Silnik 1.6 - 110 km - znalazłem jednego roverka, który mnie interesuje i tutaj takie pytania:
a) handlarz twierdzi: "że raczej była robiona uszczelka bo widzi czerwony sylikon więc musiało być coś robione" - czy jest sens jechać obejrzeć takie auto?
- chodzi o to auto:
b) jak to jest z tą uszczelką - czy po wymianie kwestia kolejnej awarii to norma czy też pierwotnie montowane uszczelki miały jakieś wady i po naprawie problem znika?
3. Na co szczególnie zwracać uwagę przy zakupie 45 z 2004/2005 r. po lifcie? Każdy samochód ma jakieś swoje bolączki
4. (wyda się śmieszne) ale obserwując roverki/mg na sprzedaż mam wrażenie, że część modeli szczególnie 75/zt ma problemy z lakierem i tyczy się tylko i wyłącznie konkretnych kolorów - czy w tej kwestii coś wiadomo?
Jak na to co widać po tych makabrycznych fotkach to na pewno miał dzwona z przodu.Źle spasowana maska.Zderzak tył wisi,no ale to norma w Roverkach.Jednocześnie nie do końca go dysklasyfikuje .Po zdjęciach mało widać,a i uważał bym na HGF.
Wygląda dobrze, końcówka produkcji, bo już wkładali co leci...
Nie ma zdjęcia środka, tylko tył...
Ma dziwne dodatki, czyli felgi nie ori oraz końcówka wydechu.
Cena akceptowalna, jak nie ma się do czego przyczepić
Sprawdź podstawy, czyli HGF, zawiechę i blachę.
Pozdrawiam,
Vig
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum