Żeby zmniejszyć korki proszę o umieszczenie w każdym klubowym samochodzie posiadającym bilety BIAŁEJ KARTKI A4 ZA SZYBĘ wjeżdżającego samochodu
· Jeśli w samochodzie znajdują się osoby nie posiadające biletu, proszę abyście wypuścili je przed kasami à żeby nie robić niepotrzebnego tłoku na kasach
· w załączniku rozmieszczenie klubowe i harmonogram imprezy (w wersji zatwierdzonej) à grafiki właśnie powstają
· informacja oficjalna: zostajemy na noc na lotnisku spiąc w samochodach, info nieoficjalne: jeśli rozłożycie namioty proszę o ich usunięcię najpóźniej do godziny 8:30
.
· grille oficjalnie zakazane tak samo jak alkohol wwożony
W załączniku nasza miejscówka.
Proponuje się spotkać o godzinie 9.00 pod Trzema Stawami. Jeśli dal kogoś jest za wcześnie, niech pojawi się później w naszej strefie na SCP, a po telefonie ja podejdę na bramę z biletami.
ja miałem nr 6 wg. Tabeli bym miał 3 miejsce, nie wiem skąd kolesiowi na 3 miejscu taki czas wyszedł jak go nie ma w tabeli, a były 3 przejazdy
moj najlepszy czas 17.764
[ Dodano: Wto Paź 06, 2015 13:24 ] Ciufa to jednak jest gość dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum