Ja niestety musze spasowac, wygrywa zdrowy rozsadek moglbym ruszyc po 16 w sobote do Szklarskiej, ale najwczesniej na miejscu bylbym kolo 22-23 Niestety termin nie spasowal.
Mam nadzieje, ze sie bedziecie dobrze bawic, moze odbedzie sie jakis spacer prezesa, jak to w gorach jest tradycja
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 29, 2015 12:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u mnie trwaja negocjacje, albo zlot albo wyjazd do Czech. Deklaracja na tak lub nie moze byc dopiero w sobote 3.10. wiec jest prosba do Zarzadu niech nie zamyka listy prosze.
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
1. siemion + nieszka
2. SyntaX
3. Harry
4. MARGOS (na 95%)
5. Sabz - będę dojeżdżał
6. InEs + Tomas
7. Markzo + Ela
8. Raptile + Beata
9. wiktorcoupe i ałła
10. Magda i Maciej
11. toksyn
12. adam_26
13. artmati+Aga+Mati
14. xROnx+Iza+Leon
15. sTERYD + Justyna + Tosia (+może ktoś jeszcze)
16. Czarton
17. Bet + Jar
18. sknerko i mrowka (jak się nic nie wydarzy niespodziewanego)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Melduję kolego Sknerko ze specjalny trunek na integrację już zanabyty
Kod:
Przecież można to połączyć i w międzyczasie podjechać na piwo do Czech, do Harrachowa ze Szklarskiej ok 15 km :P
No właśnie miałem to zaproponować Łodzkiej grupie by w niedzielę się szybko zebrać po śniadaniu i wyskoczyć albo w piątek po kolacji zrobić nocny wypad.
Ja byłem zdecydowany już dawno, ale że rocznica itp. to to trzeba dobrze zorganizować.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum