Wysłany: Pią Paź 30, 2015 12:38 [ Rover 75 CDT ]- Pompa paliwa w baku- Jaką wymienić? POMOC
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Dzień dobry,
Potrzebuję następującej pomocy:
Padła mi pompa paliwa wewnątrz baku.
Mechanik mówił mi,że ceny nowych oryginalnych są kosmiczne, więc szukam jakiś zamienników. Co polecacie? czy ktoś miał z tym do czynienia ?
Ja jedyne co konkretne znalazłem to aukcje z nowym zamiennikiem:
http://allegro.pl/pompa-p...5726126432.html
Co o tym sądzicie?
Proszę o w miarę możliwości szybką pomoc i przepraszam jeżeli temat już jest nadłożony.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 30, 2015 12:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja wymieniłem sam wklad w koszu, jest to pompa VDO numerów nie pamięta, bardzo często stosowana w audi 1.9tdi b5. A tych jak wiadomo więcej i za grosze.
ja kupowałem 3 ostatnie pompki zamienniki nowe za około 200zł padały po jakimś czasie, teraz kupiłem oryginał Pierburg 400zł nową i zdecydowanie auto znacznie lepiej się zachowuje, Pierburg bardzo cicho działa i przy prędkościach 170km/h nie ma już przerywania silnika dlatego nie warto moim zdaniem kupować zamienników
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum