Nie wiem czy było ale w filmie "3 metry do nieba" straszny film moim zdaniem ale oglądałem go z przymusu na początku filmu główny bohater wyprzedza motorem 400/600 nie zdążyłem się dopatrzeć Film mnie nie interesował.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 16, 2014 16:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Sob Lis 15, 2014 21:52 ]
Dzisiaj w serialu "Komisarz Alex" pan fryzjer - domniemany zabójca - poruszał się szarym Roverem 75 na blachach EL, dość bogato wyposażonym, m.in. w spryski reflektorów
Heh mała gratka Polskiego kina i na 100% ktoś nagrywający ma sentyment do naszej marki
Listy do M
W pierwszej części na samym początku jest zbliżenie na poliftowego r25( może zr ale z tego co pamiętam to szary r25)
W najnowszej części czyli
Listy do M 2
Przy dość ( kluczowej scenie ) jest mocne zbliżenie na czarnego przedliftowego Zra forma zbliżenia raczej przypadkowa nie jest bo samochód widać na cały ekran a mimo wszystko w dalszej scenie jest poza zasięgiem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Służby specjalne - w pierwszym odcinku dokładnie widać MG ZS na skrzyżowaniu
Wygląda na maniaq'owy ZS (brudne chyba pomarańczowe stalowe felgi, ciemne szyby z tyłu i biały napis na nich) , a obok 200-tka na WN.
Pewnie chcieli się targać, ale konwój policyjny szyki pomieszał
Służby specjalne - w pierwszym odcinku dokładnie widać MG ZS na skrzyżowaniu
Wygląda na maniaq'owy ZS (brudne chyba pomarańczowe stalowe felgi, ciemne szyby z tyłu i biały napis na nich) , a obok 200-tka na WN.
Pewnie chcieli się targać, ale konwój policyjny szyki pomieszał
Ja wróciłem właśnie z nowego Bonda i powiem tak klasyk ze swoim angielskim smaczkiem, jestem mega zadowolony Co prawda nie było roverów ani MG ale były za to nowe Land Rovery , Aston Martin DB 10, Jaguar i Rolls Royce, więc na pewno każdy fan Angielskiej motoryzacji nie będzie zawiedziony, dodam że film nie jest takim tylko filmem akcji a na prawdę trzyma w napięciu. Reszty nie zdradzam trzeba pójść i zobaczyć bo na prawdę warto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum