Cenowo i jakościowo ok. U mnie dostaje konkretnie po tyłku, poprzedni model wytrzymał 5 lat, ten już drugi rok i jest super, zero oznak zużycia. Przy normalnym użytkowaniu będziesz miał na lata. Zawsze przy wyborze sprzętu biorę funkcjonalność, cenę i wytrzymałość. Nie pakuje się konkretnie w Makitę, Hitachi tylko po to by kupę kasy zapłacić, bo czasami "gorsze" marki mają też porządne sprzęty.
Fakt, wiertarki mam tylko Makity, sprawdziłem już kilka marek i ta robi solidne wiertarki za spoko pieniądz
Ja mogę polecić Fleksa http://allegro.pl/l-800-f...5816123349.html jest nie do zajechania w firmie takie mamy z powodzeniem można bruzdować całymi dniami w żelbecie i nawet się nie zagrzeją do tego na + jest długi oryginalny kabel myślę że flexy są lepsze jak niebieskie bosha. Mi się prywatnie udało kupić na promocji w Unimecie były za 220 PLN . Metabo na pewno też będzie nie do zdarcia podobnie jak HILTI ale to już spora kasa i chyba nie ma sensu tyle wydawać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum