Wysłany: Wto Gru 01, 2015 21:25 [R200] Skrzynia biegów z 25 2004r 1.6 do 200 1.4si
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam . Jako iż moja obecna skrzynia biegów nadaje sie do wymiany to poszukuję innej . I tak natknąłem się na skrzynie od Rovera 25 1.6 16v z 2004r i nwm czy bd pasować do 214si 1999r ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 01, 2015 21:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Musisz szukać skrzyni R65, sam niedawno takiej szukałem i od wersji 1.8 oraz diesli na pewno nie pasuje.
Od 1.6 da się upchnąć, ale podobno są trochę inne przełożenia i problemy z wrzucaniem biegów.
Sorry , że sie nie odzywałem , ale ważne sprawy rodzinne i święta . Tak więc jezeli mówicie ze nie spasuje to szukam dalej skrzyni o oznaczeniu R65 . Dzięki , Pozdrawiam i Wesołych Świąt
jakbys chcial to mam taka tylko z 1.6 i jezdzila u mnie w r 400 ale jest to x rovera 200 to trzeba by lape przelozyc z twojej zeby na linke byla bo ja mam hydrauliczne sprzeglo.. tylko słychać w niej trochę lozysko na walku sprzeglowym chyba bo przy wcisnieciu sprzegla jest cisza. za 80zl moge taka skrzynke oddac i albo na takiej jezdzic albo to lozysko zmienic a reszta powinna byc ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum