Poszukuje kogos, kto moglby przerzucic kola - 4 felgi z oponami od Ciufy z piekar slaskich do wawy, lub chociaz czestochowy Moze ktos na zlot bedzie jechal z tamtych rejonow ?
EDIT :
Kola sa juz w czestochowie, ale ciagle w weekendy cos mi wypada i nie moge sie wybrac. Czy ktos z CZ-wy lecialby do W-wy i moglby zabrac 4 kola ? lub przez czw-e na zlot >?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Co tydzień pokonuję trasę Warszawa - Konin (A2) w ostateczności może być stara "dwójka" wyjeżdżam ok 16:00, wracam do Wawy w poniedziałki - wyjazd o 04:00 więc na miejscu jestem 06:00, może ktoś lub coś potrzebuje takiego transportu. Chętnie przewiozę ludzi i towar moim roverkiem.
Kontakt przez e-maila lub przez phone.
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
A może by tak wyodrębnić roverki które jeżdżą stale co jakiś czas ( nie mam na myśli siebie ) po to aby nie było szukania po stronach. Co wy na to? Pozdrawiam
super pomysł szczególnie że ja co tydzień w piątek jeżdżę z Wawy do Konina i w poniedziałek lub w niedzielę z Konina do Warszawy
Po za tym jeżeli w Warszawie jest zatwardzenie na PKP to po telefonicznym ustaleniu mogę jechać z Warszawy do Grodziska Maz (i wszystkiego co jest po drodze)
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
Kochani, potrzebuję coś dostarczyć sporego do Warszawy. Gdyby ktoś z Was jechał tam przez Włocławek, to byłabym zobowiązana za kontakt na pw. Z góry dziękuję .
Praktycznie co tydzień lub dwa jeżdżę do Żuromina(Sierpc) i z powrotem do Legionowa(Warszawy), jakby ktoś potrzebował coś po trasie lub w okolicach SIERPCA, ŻUROMINA i z drugiej strony to chętnie pomogę
Poszukuję transportu towarowego z Warszawy w okolice Legnicy / Głogowa. Do przewiezienia jest spora rzecz, mianowicie szafa elektryczna metalowa o wymiarach 170 / 80 / 25 cm . Waga pewnie ze 40 - 50 kg (pomiary robił kolega Raptile )
Jakby ktoś jechał wiekszym autem (kombi bus itp.) na takiej trasie to chętnie skorzystam, Kurier niestety wymaga mocowania na palecie i to jest dla wysyłającej osoby problem.
Szczególy finansowe i techniczne w razie czego proszę na PW.
Hej!-może ktoś zna kogoś kto śmiga dostawczakiem lub ciężarowym w okolice Trójmiasta przez powiat kaliski i ma na tyle miejsca, by coś przywieźć z Żelazkowa w rozsądnej cenie?!(wymiary: 2,45 mx2,22 m) Jakby co to info przez PW, mailem na jgrulek@wp.pl lub tel. 602336276.
Nr. Tel. 515-451-658 latam po calym kraju wiec moge pomoc:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum