Wysłany: Sob Gru 19, 2015 12:29 [MG ZS] montaż zestawu navi + DVD z BMW
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2005
Witam kolegów, czytałem już o przeszczepianiu navi z BMW e46 do MG ZT, ale nikt jeszcze nie robił tego w ZS-ie.
Znalazłem taki zestawik:
http://allegro.pl/nawigac...5595480675.html
Wydaje sie kompletny, z przystosowaniem deski itp nie ma problemu, poradze sobie, chodzi o to żeby mi to poprostu współgrało z autkiem. Wymagań nie mam, navi, radio, dvd, niic więcej nie musi to obsługiwać- taki prosty komputerek w miejscu fabrycznego radia. Pytanie teraz- czy jest to możliwe, żeby działało, no i na przyszłosc- czy jest szansa na rozszerzenie o np. wyświetlanie spalania itp, jak w klasycznym samochodzie z tego typu wyposażeniem.
A climatronik mógłby zostac tak jak jest, żeby jakoś specjalnie nie komplikować.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 19, 2015 12:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum