Wysłany: Pon Paź 26, 2015 20:22 3.07.2016 - IRON MAIDEN live - Wrocław
Siemaneczko,
Dosłownie przed chwilą wpadłem na newsa. 3 lipca przyszłego roku na stadionie miejskim we Wrocławiu zagra legendarny zespół Iron Maiden! To doskonała okazja, żeby się spotkać Słucha ktoś Ironów i chciałby się wybrać na to historyczne wydarzenie?
Jestem wielkim fanem Ironów i byłem na dwóch koncertach. chętnie wybrałbym się ale nie wiem jak będzie z finansami bo planuję jechać na Manowar a i rover domaga się inwestycji.Poza tym wiele inny ch kosztów których nie można uniknąć... hmm jak było fajnie za kawalera
[ Dodano: Czw Gru 24, 2015 09:24 ]
W dniu wczorajszym zrobilem sobie prezent pod choinkę i kupiłem bilet na koncert Iron Maiden. Cieszę się jak dziecko
Nigdzie nie mogę znaleźć setlisty na koncert a chciałbym wiedzieć co zagrają. ale mimo to nie mogę się doczekać. mam miejscówki na płytę więc będzie się działo.
Setlisty ostatnie są z 2014, generalnie duża powtarzalność więc mniej więcej wiem czego się spodziewać. Nie ukrywam, że cieszyłbym się z jakiś niespodzianek, ale to, co grają jest solidne 17 utworów, w sumie koncert trwa ok 2 godzin
też liczę na jakąś niespodziankę, ale nawet bez tego to i tak będzie super.w końcu zagra Iron Maiden. Niech tylko pogoda dopisze to będzie ok.
Mam nadzieję że się spotkamy na jakeś piwko przed koncertem
zatem widzimy się we Wro my ruszamy wcześnie rano na pewno, więc ok południa max powinniśmy być, to się złapiemy. bliżej koncertu wymienimy się numerami telefonu to się będziemy łapać
Ja tez chce tak zrobić Na spokojnie zajechać zaparkować zjęść i się napić. a potemna koncert i drzeć ryja na całego
Do koncertu trochę czasu więc zdążymy się zgadać
AndrewS,masz rację bo tekstów z nowej płyty jeszcze nie znam, ale stare hity raczej przypomnieć bo człowiek się trochę postarzał i wszystkiego nie pamięta
czuję, że to będzie kawał srogiego heavy metalu, właśnie tego potrzebuję
to na pewno ale jak już jestem na koncercie to lubię sobie podrzeć ryja
pamiętam jak po poprzednich koncertach przez 3 dni mówic nie mogłem tak zdzierałem gardło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum